Професійний стандарт кухаря

9 серпня 2017
3451
Середній бал: 5 із 5

Професійний стандарт кухаря, розроблений у 2015 році з ініціативи роботодавців, професійних об’єднань та профільних навчальних закладів.

До вашої уваги фрагмент професійного стандарту кухаря.

Читайте також: Професійні стандарти в Україні

Професійний стандарт для професії «Кухар»
(скачати)

Професійний стандарт кухаря

Професійний стандарт кухаря

Професійний стандарт кухаря

Професійний стандарт кухаря

Професійний стандарт кухаря

Розробники професійного стандарту

Лідія Кришемінська, директор Вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету (ВКУ КНТЕУ)

Вікторія Деревлюк, заступник директора з навчально-виробничої роботи ВКУ КНТЕУ

Ольга Буринська, майстер виробничого навчання ВКУ КНТЕУ

Надія Ведмідь, директор громадської спілки «Український кулінарний союз», декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ

Руслана Бодренко, Олена Хоміна, Юлія Ганзюк, фахівці Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості

Григорій Демін, Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості

Олена Іващенко, заступник директора Арт-готелю «Баккара», консультант з навчання та розвитку персоналу «Баккара Групп», компанія «Козирна карта»

Тетяна Забігайло, директор Навчально-виробничого об’єднання Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ)

Наталія Потєхіна, директор ПТНЗ «Чернігівський центр професійно-технічної освіти»

Валентина Корочанська, директор Полтавського Вищого професійного училища ім. Чепіги

Анатолій Степенко, шеф-кухар ресторану «Ф’южн-кафе»

Марина Терещенко, директор ресторанного комплексу «Дніпровська Рів’єра»

Організації, що брали активну участь у рецензуванні та консультуванні розробки профстандарту: Федерація роботодавців України, Міністерство освіти і науки України, Державна служба зайнятості, Громадська спілка «Український кулінарний союз».

Технічні розробники: Наталія Шевченко, провідний фахівець ВКУ КНТЕУ.


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"
logo